Veel vijven en zessen, de show

VEEL VIJVEN EN ZESSEN
De nieuwe en zesde zaalshow van de held van de lach

Ha-ho-hilarisch! Drie jaar na 5 voor 12 draait Jacques Vermeire verder door en gaat Veel vijven en zessen, zijn zesde en nieuwe zaalshow, in feestelijke première, ditmaal in Gent, in de Capitole, en wel op zaterdag 3 oktober 2015. En de oerkomiek maakt er een heuse tournee met XL-shows in uw buurt van.

Een vreugdedansje is hier op zijn plaats!

Want, jazeker, Fonske Verzele beleeft opnieuw hilarische familieavonturen en Kevin Vermeulen heeft nog maar eens een nieuwe vriend. Maar tegelijk is alles nieuw in Veel vijven en zessen, de grappen en ook tal van typetjes. Gili de la Tirette zet iedereen op het verkeerde been en Dimitri Keerbergen beleeft een climax op iets dat verdraaid veel weg heeft van Tomorrowland.
Wablief?! Tomorrowland!? Jazeker, het icoon van de Vlaamse lach is als een onstuimige ster op de dansvloer. Hij danst. En danst! En danst! En de zaal … gaat spontaan in polonaise. Een polonaise op Tomorrowland? Alleen Jacques Vermeire klaart die klus!
Met de glimlach. Met de schaterlach. Met de bulderlach.

“Nog altijd de beste smoelentrekker van het land” (Het Laatste Nieuws)
“Vanaf de eerste minuut heeft hij de lachers op de hand” (Het Nieuwsblad)
“Jacques Vermeire heeft hèt nog” (Gazet van Antwerpen/Belang van Limburg)
“Frisse grappen… voor een ècht groot publiek” (De Standaard)
“Een dikke 10 op 10” (Showbizzsite)

Voor de vele jonge bezoekers een ontdekking, een hilarische revelatie. Voor alle fans van vroeger een herontdekking en steevast een verrukte update. Na 17 jaar afwezigheid op de planken is 5 voor 12 in 135 voorstellingen voor méér dan 75.000 fans uitgegroeid tot een staalkaart van Jacques Vermeire 2.0.
Met Veel vijven en zessen gaat de oerkomiek resoluut door op dat herwonnen elan.
Jacques Vermeire 2.0 ontplooit op de planken een geheel eigen vorm van old-skool comedy: zowel oude als nieuwe typetjes en sketches, onverwachte stand-ups en memorabele improvisaties, verrassende liedjes en pronte pirouettes. Veel vijven en zessen geeft dan ook een garantie op theaterbrede humor, volslagen authentiek en compleet tijdloos.

Jacques Vermeire wordt niet oud. Hij is vintage.

WAAR & WANNEER & TICKETS

design & coding by B C K L P