De 3 Wijzen – De 3 Grijzen

Als de reünie van The Beatles. John, Paul, George & Ringo.
Hier is hij dan: de reünie van Jacques, Walter, Gerty & Kurt.
The Beatles van het Vlaamse tv-vermaak.

Het behoeft weinig historische duiding, De 3 Wijzen was in de jaren negentig dè wekelijkse topquiz van de toenmalige BRT(N). En nee, het was geen studio-programma. Integendeel, De 3 Wijzen reisde het Vlaamse land rond voor opname in Cultureel Centrum of Feestzaal. Welnu, zo’n onvergetelijke avond amusement komt vandaag opnieuw naar u toe.
Haar onverwoestbare cultstatus dankt het programma onmiskenbaar aan haar wisselende panel, met steeds weerkerende pieken voor het kwartet van Jacques Vermeire, Gerty Christoffels, Walter Grootaers en presentator Kurt Van Eeghem. Want, zoals bij De Drie Musketiers zijn ook De 3 Wijzen met z’n vieren. En het is dit viertal dat in theaterseizoen 2016-2017 met volle goesting de draad weer opneemt voor een avond vrolijke nostalgie.

Première op zaterdag 24 september 2016 in Theater Elckerlyc in Antwerpen.
Voorlopig gevolgd door nu al meer dan veertig data.

Tussen de lachsalvo’s door bestaat de voorstelling zelf uit twee delen van een 50-tal minuten. Voor de pauze gaan De 3 Wijzen aan de hand van anekdotes, tv-fragmenten en herinneringen in op hun roemrijke verleden. Na de pauze doen De 3 Wijzen waar zij nog altijd in uitblinken: de panelquiz, met (kandidaten uit) de zaal.
De winnaars krijgen vanzelfsprekend eeuwige, lokale roem.

Alle data, info & tickets:
www.de3wijzen.be
Facebook: /de3wijzen

Jacques Vermeire
Meer info
Gerty Christoffels
Meer info
Walter Grootaers
Meer info
Kurt Van Eeghem
Meer info
design & coding by B C K L P